Inleiding

Fietskeus.nl is een advertentiesite die in 2012 is gelanceerd. Fietskeus bied de bezoeker de mogelijkheid om tweedehands en of nieuwe fietsen te koop te zetten of te kopen. Wij richten ons op de fietsmarkt, niet zoals vele een compleet aanbod van verkoopwaar. Hierin zijn wij uniek en daar zetten wij ons elke dag voor in.

Fietskeus.nl: Dé advertentiesite om fietsen te kopen en verkopen

Een bekend concept in een nieuw jasje, Fietskeus.nl. Dé advertentiesite die zich volledig richt op de fietsmarkt. Het idee achter Fietskeus is om uw fiets snel te verkopen of juist uw droomfiets te kopen. Om dit te realiseren beschikt Fietskeus wél over de juiste filters die ontbreken op andere advertentie sites.

Filters: Gemak dient de mens

Een racefiets of mountainbike proberen te kopen of verkopen op een advertentie site is vaak lastig. Als u een goed uitgeruste fiets heeft wilt u natuurlijk de belangrijkste punten op laten vallen, denk bijvoorbeeld aan de derailleur, remmen en vering. Ook wanneer u de juiste opstelling wilt vinden tussen honderden fietsen valt dit vaak vies tegen. Fietskeus.nl biedt hierin de uitkomst; specifiek gerichte filters voor juist datgene wat u belangrijk vindt. Bij zowel het advertentie plaatsen als zoeken wordt snel duidelijk wat de bedoeling is, een keuze veld voor het type fiets opgevolgd door uitgebreide filters die het makkelijker maken om uw fiets te kopen of verkopen. De filters zijn toegespitst op het type fiets dat u zoekt/aanbiedt, dus het is niet nodig om een lijst te doorzoeken waar u niets aan heeft. Naast de keuze in racefietsen en mountainbikes beschikt Fietskeus.nl ook over een aparte plaats- en zoekfunctie voor stadsfiets, kinderfietsen de steeds populairder wordende elektrische fietsen maar ook zelfs de bierfiets.

Het is natuurlijk niet verplicht om de filters allemaal in te vullen, wanneer u op zoek bent naar een fiets, maar geen idee heeft wat de filters allemaal inhouden kunt u de vakken open laten staan. Het zoeksysteem zoekt dan breed in door u open gelaten filters.

Een derailleur wat is dat?

Moeilijke termen vragen vaak wat uitleg, Fietskeus.nl is hierin ook voorzien. Neem is een kijkje op onze FAQ voor antwoord op de meest gestelde vragen. Blijft u toch met vragen zitten dan kunt u terecht op onze contactpagina. Maar wat Fietskeus.nl juist weer zo apart maak is een eigen fiets wiki met uitgebreide en begrijpelijke informatie over de belangrijke onderdelen van uw fiets. Daarnaast nog een helppagina gevuld met tips en trucs om uw fiets beter te verkopen en punten waar u op moet letten als u een (tweedehands) fiets wilt kopen. Dus wilt u uw fiets verkopen of bent u op zoek naar een fiets? Kijk dan verder op Fietskeus.nl, een fiets kopen of een fiets verkopen gaat gemakkelijk en snel.

Doelstelling

Fietskeus.nl stelt zich ten doel om op een zo eenvoudig mogelijke wijze uw fiets te kopen of te verkopen. Wij willen ons hierin blijven verbeteren en meegaan met de laatste ontwikkelingen. Uw mening/inbreng is hiervan het grootste belang.

Aanbod

Het aanbod is compleet, op Fietskeus.nl vind u mountainbikes, hybridenfietsen / stadsfietsen, crosshybrides, omafietsen, kinderfietsen, racefietsen, cruiserfietsen, BMX-fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Deze worden zowel nieuw als tweedehands door winkels en particulieren aangeboden. Mist u iets aan ons aanbod? Dan horen we dat graag. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.